Inschrijving tafeltennistornooi

Op 2 februari 2020 organiseren wij ons eerste dubbel tornooi. Het tornooi gaat door van 14u00 tot 18u00 in de sporthal De mAgneet. Inschrijven kan met een team van 2 personen en kost €10 per team. Het tornooi is bedoeld voor niet aangesloten spelers.

Tijdens het tornooi zal je met je team tegen een ander team spelen, best of 5 wint het duel. Je speelt beide eerst een enkel spel en daarna een dubbel. Heeft een team alle drie de matchen gewonnen wint dat team het duel, zij hebben namelijk reeds 3 van de 5 matchen gewonnen. Is dit nog niet het geval, speelt men door tot een van beide teams 3 matchen gewonnen hebben. Voor de top drie zullen er mooie prijzen zijn!

Tijdens het tornooi zal onze kantine geopend zijn waar drank en snacks verkrijgbaar zijn. Voor het tornooi is het aangeraden sportkledij mee te nemen (short, t-shirt en indoor sportschoenen). Er zijn ook douches aanwezig. Indien je een tafeltennis palletje hebt mag je deze zeker meenemen, indien je er geen hebt zijn er (een beperkt aantal) beschikbaar in de club.

Je inschrijving is pas compleet nadag we het inschrijvingsgeld ontvangen hebben. Je kan betalen via overschrijving op BE59 0635 8644 1726 (vergeet je naam niet te vermelden).

Meer informatie over onze zaal en club kan je terugvinden op onze website. Klik ook hier voor de ligging van de sporthal.
Inschrijven kan hieronder.Tornooi affiche

Inschrijvingsformulier

Wens je je in te schrijven voor ons tornooi? Vul dan onderstaand formulier in. Let wel op, je inschrijving is pas compleet na betaling van het isnchrijvingsgeld.
De velden aangegeven met een asterisk (*) zijn verplichte velden.

Bij het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website,
zoals aangegeven in onze privacyverklaring